Verzenden en retourneren


Verzenden van uw bestelling
Wij verzenden uw bestelling binnen Nederland met de pakketpost van PostNL. Wanneer u een bestelling doet in onze webshop, verschijnt automatisch het tarief voor verzending in het overzicht van uw order. Meer informatie over de tarieven van PostNL vindt u op de website van PostNL.

 

Terugsturen via PostNL
Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een product niet helemaal is zoals u had verwacht. U kunt bestelde producten altijd binnen 14 dagen in originele, onbeschadigde en ongebruikte staat retourneren. Vul hiervoor het retourformulier in dat u in in uw pakket vindt. Bent u het formulier kwijt dat kunt u een exemplaar opvragen via info@baresteel.nl. De verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor de klant. Zodra we het product retour hebben ontvangen en gecontroleerd, ontvangt u het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping op uw rekening.Geef het pakket met de artikelen die u wilt retourneren af op een postkantoor. U ontvangt bij het postkantoor een bevestiging dat u het pakket heeft afgeleverd.

Ophalen bij Hangar17
Heb je gekozen om je bestelling op te halen bij Hangar17 in Hoogerheide? Je bestelling staat klaar binnen twee werkdagen.

Let op! Vanzelfsprekend kunnen geopende verpakkingen van koffiebonen, olijfolie e.d. niet geretourneerd worden.